Toe aan een nieuwe vloer? 

Net verhuisd? of uitgekeken op je huidige vloer? Tijd voor een nieuwe vloer! Kies je voor PVC klik, PVC dryback of Laminaat? Bij Vechtdal Vloeren ben je aan het goeie adres. We helpen je graag met het kiezen van de juiste vloer. In elke categorie heeft Vechtdal Vloeren een aantal Topvloeren geselecteerd. Bekijk ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Topvloeren

Geselecteerd door Vechtdal Vloeren

PVC Drybackvloeren

Een PVC dryback vloer wordt direct verlijmd op de ondervloer, hierdoor laat de vloer sneller warmte door en is deze vloer uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Het is belangrijk dat de ondervloer helemaal glad is, kleine onzuiverheden op de ondervloer zullen namelijk direct zichtbaar zijn aan de bovenkant van de vloer. De ondervloer moet dan ook altijd geëgaliseerd worden. Vervolgens wordt de vloer direct op deze ondervloer worden verlijmd. 

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Weinig contactgeluiden
  • Geschikt voor alle soorten vloerverwarming

Topvloeren categorie PVC Dryback

Topvloeren categorie PVC Klik

PVC Klik

Een PVC klikvloer heeft een click verbinding welke is te vergelijken met laminaat. Dit maakt een PVC klikvloer gemakkelijk om te monteren. De ondervloer hoeft meestal niet geëgaliseerd te worden, het aanschaffen van een losse ondervloer is vaak voldoende. De planken zijn door de klik verbinding dikker dan de planken van een PVC dryback vloer. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral bij deuren en kozijnen. Deze vloeren zijn geschikt om te  combineren met vloerverwarming, echter zal het langer duren voordat de woning warm is omdat de planken dikker zijn dan bij een PVC dryback vloer.

  • Geluidsdempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur

Topvloeren laminaat

Laminaatvloer

Een laminaatvloer is over het algemeen goedkoper in aanschaf dan een PVC vloer. Laminaat is makkelijk zelf te leggen en makkelijk te onderhouden. Eventuele contactgeluiden kunnen gemakkelijk gedempt worden door een het gebruik van een goede ondervloer. Daarnaast is laminaat kleurvast, u hoeft dus niet bang te zijn dat uw vloer verkleurd.

  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Kleurvast
  • Voordelige keuze
Flamingo
Gelasta
Group Thys
Lieverdink
Tete
Viva Floors