Wij repareren en renoveren

Elke bestaande trap in Nederland.

Jouw bestaande trap

Renoveren of repareren?

Traprenovatie is een ideale uitkomst wanneer jouw trap grondig vernieuwd moet worden. Vechtdal Vloeren helpt jou daar graag mee. Behalve een mooie en nieuwe look, kan je een trap ook veiliger maken door bijvoorbeeld een antislip laag toe te voegen. Na een renovatie wordt het geluid ook goed gedempt en hoor je niet elke keer die nare kraak geluiden als je de trap oploopt. Naast dat is het kras en slijtvrij en hoef je het niet te onderhouden. Genoeg voordelen dus!

Vechtdal Vloeren

levert topkwaliteit.

Een nieuwe trap is helemaal niet nodig. Jouw bestaande trap kun je ook laten renoveren. Met een traprenovatie krijgt jouw trap eenvoudigweg een volledig nieuwe bekleding, waardoor het weer als nieuw uitziet.

Vechtdal Vloeren biedt een team aan van experts die jarenlang ervaring hebben met het renoveren van trappen. De vakmannen geven jou graag advies welke trapstijl het beste bij jouw woning past. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw trap slijtvrij, stil en veilig zal zijn met een nieuwe uitstraling. Trappen zelf renoveren kost tijd en moeite. Zonde van jouw tijd en je neemt het risico dat de afwerking niet naar wens is. Wij garanderen dat jij tevreden zal zijn met het resultaat.


De voordelen van traprenovatie

bij Vechtdal Vloeren.
Kwalitatief & snel uitgevoerd
Ontwerp naar wens met deskundig advies
Oneindige mogelijkheden en toepassingen 
Ervaren personeel met vakkennis
Service en garantie


Vloer schuren
Vloer leggen
Traprenovatie

Selecteer de vorm van je trap, tel het aantal treden en selecteer de gewenste opties.

Bereken zelf je prijs

Selecteer hierboven de gewenste opties, voer je postcode in en bereken direct je prijs 👍

Let op! Elk situatie is uniek daarom kan voor een inspectie geen definitieve prijs worden vastgesteld. Hou er dus rekening mee dat de uiteindelijke prijs na inspectie kan varieren.

Vragen?

Wij helpen je graag!


Heb je vragen, twijfel je wat het beste bij jouw woning past of heb je advies nodig? Dan kun je ons probleemloos bereiken. Ons team staat klaar om jou te helpen. Vechtdal Vloeren garandeert nauwkeurigheid, snelheid en kwaliteit. Dankzij de ervaring die onze vakmannen hebben kunnen ze consistent, professioneel werk leveren. Je kan eenvoudig zelf berekenen hoeveel het gaat kosten via onze prijs calculator. Heb je nog andere vragen en wil je in contact komen met ons? Klik dan op de onderstaande knop.

Neem vrijblijvend contact met ons op