Let op: showroom op zaterdag 22 juni gesloten.

Vloeren leggen

Met de legservice van Vechtdal Vloeren

Specialist in het leggen van
PVC, laminaat en lamelparket

Ben je net verhuisd of ben je uitgekeken op je huidige vloer? Dan is  wel tijd voor een nieuwe vloer! Maar welke vloer, en wie gaat 'm leggen? De vloer leggen kun je natuurlijk zelf doen, maar het leggen van een perfecte vloer blijft een vak apart. 

Je moet rekening houden met veel verschillende factoren als je wil dat de vloer perfect gelegd wordt. Moet de ondervloer eerst ge√ęgaliseerd worden? Hoe werk je de hoeken en plinten goed af? Om al die zorgen te voorkomen schakel je met Vechtdal Vloeren als expert.

Een goede basis voor je
nieuwe vloer is erg belangrijk

Daarom helpen wij jou graag. Onze vakmensen hebben met veel verschillende vloeren gewerkt en kunnen kwaliteit garanderen. Vechtdal Vloeren werkt snel, nauwkeurig en professioneel. We willen je niet verrassen met extra kosten achteraf, daarom spreken we alles duidelijk af voordat we te werk gaan. 

Heb je advies nodig bij het kiezen van een nieuwe vloer? Geen probleem! Wij geven kosteloos advies en leggen uit welke vloersoort het beste past in jouw situatie.

Ons assortiment vloeren

Waarom bij Vechtdal Vloeren?

  • Actief door heel Nederland
  • Ervaren vakmanschap
  • Kwaliteit voor een eerlijke prijs
  • Geen verrassingen achteraf
  • Na behandeling netjes opgeleverd

Bekijk ons uitgebreide assortiment vloeren

Ervaren vakmanschap

Gratis deskundig advies bij aanvraag.

Plannen om een nieuwe vloer te leggen? Neem dan contact op met Vechtdal Vloeren. Met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij jou graag om een vloer zo goed als nieuw te maken. Wij verzorgen alle werkzaamheden, van fundering tot afwerking.

Weet je niet zeker wat past bij jouw vloer, maak een telefonische afspraak of mail ons voor deskundig advies. Ook zijn wij bereid gratis langs te komen met stalen voorbeelden om samen de perfecte vloer samen te stellen die bij jouw huis past.

Plan een afspraak

Flamingo
Gelasta
Group Thys
Lieverdink
Tete
Viva Floors