Vloeren leggen

Compleet afgewerkt al vanaf € 45,95

€ 37,60 per m²

Specialist in het leggen

Alles in huis voor een compleet afgewerkte vloer.

Ben je net verhuist of ziet jouw oude vloer er een beetje saai uit? Dan is het misschien wel tijd voor een nieuwe vloer. Maar dan is de vraag, wie gaat de vloer leggen? Het werk zelf doen is natuurlijk mogelijk, maar het leggen van een feilloze vloer, blijft een vak apart. Je moet veel rekening houden met verschillende factoren als je wil dat de vloer perfect gelegd wordt. Moet een vloer eerst geëgaliseerd worden? Hoe werk je de hoeken en plinten goed af? Om die zorgen te voorkomen kun je een expert inschakelen.

Waarom bij Vechtdal Vloeren?

  • Actief door heel Nederland
  • Ervaren vakmanschap
  • Kwaliteit voor een eerlijke prijs
  • Geen verassingen achteraf
  • Na behandeling netjes opgeleverd

Een goede basis

voor je woonruimte is erg belangrijk

Daarom helpen wij jou graag. Onze vakmensen hebben met veel verschillende vloeren gewerkt en kunnen kwaliteit garanderen. Vechtdal Vloeren werkt snel, nauwkeurig en professioneel. We willen je niet verrassen met extra kosten achteraf, daarom spreken we alles duidelijk af voordat we te werk gaan. 

Heb je advies nodig bij het kiezen van een nieuwe vloer? Geen probleem! Wij geven kosteloos advies en leggen uit welke vloersoort het beste past in jouw situatie.

Calculeer je prijs

Ervaren vakmanschap

Gratis deskundig advies bij aanvraag.

Plannen om een nieuwe vloer te leggen? Neem dan contact op met Vechtdal Vloeren. Met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij jou graag om een vloer zo goed als nieuw te maken. Wij verzorgen alle werkzaamheden, van fundering tot afwerking.

Weet je niet zeker wat past bij jouw vloer, maak een telefonische afspraak of mail ons voor deskundig advies. Ook zijn wij bereid gratis langs te komen met stalen voorbeelden om samen de perfecte vloer samen te stellen die bij jouw huis past.

Plan een afspraak

Flamingo
Gelasta
Group Thys
Lieverdink
Tete
Viva Floors