Jouw vloer laten leggen

Door Vechtdal Vloeren.

Vloeren laten leggen

door vakmensen

Ben je net verhuist of ziet jouw oude vloer er een beetje saai uit? Dan is het misschien wel tijd voor een nieuwe vloer. Maar dan is de vraag, wie gaat de vloer leggen? Het werk zelf doen is natuurlijk mogelijk, maar het leggen van een feilloze vloer, blijft een vak apart. Je moet veel rekening houden met verschillende factoren als je wil dat de vloer perfect gelegd wordt. Moet een vloer eerst geëgaliseerd worden? Hoe werk je de hoeken en plinten goed af? Om die zorgen te voorkomen kun je een expert inschakelen. 

Waarom bij Vechtdal Vloeren?

Actief door heel Nederland
Ervaren vakmanschap
Kwaliteit voor een eerlijke prijs
Geen verassingen achteraf
Na behandeling netjes opgeleverd


Een goede basis

voor je woonruimte is erg belangrijk

Daarom helpen wij jou graag. Onze vakmannen hebben met veel verschillende vloeren gewerkt en kunnen jou kwaliteit garanderen. Vechtdal Vloeren werkt snel, nauwkeurig en professioneel. We willen jou niet verassen met extra kosten achteraf, daarom spreken we alles duidelijk af voordat we te werk gaan. Heb je advies nodig bij het kiezen van een nieuwe vloer? Geen probleem! Wij geven kosteloos advies en leggen uit welk vloersoort het beste past in jouw situatie.
Contact opnemen


Vloer schuren
Vloer leggen
Traprenovatie

Voer het aantal vierkante meters in en selecteer de gewenste opties.

Bereken zelf je prijs

Selecteer hierboven de gewenste opties, voer je postcode in en bereken direct je prijs 👍

Let op! Elk situatie is uniek daarom kan voor een inspectie geen definitieve prijs worden vastgesteld. Hou er dus rekening mee dat de uiteindelijke prijs na inspectie kan varieren.

Professioneel en zorgvuldig

Vloeren leggen en onderhouden

Simon legt niet alleen alle soorten harde en zachte vloerbedekking op vloeren en trappen, maar verzorgt ook raamdecoratie en binnenzonwering.

Alle benodigde materialen kunnen door Vechtdal Vloeren nieuw geleverd worden, maar reeds aanwezige vloeren kunnen ook gelegd en onderhouden worden evenals het monteren van raamdecoratie en binnenzonwering.

Contact opnemen