Jouw vloer laten schuren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Is jouw vloer aan een opknapbeurt toe?

Wij helpen je graag.

Heeft jouw vloer al lang geen behandeling meer gehad en ziet het er minder mooi uit dan voorheen? Dan is het waarschijnlijk tijd om je vloer te schuren. Schuren zorgt ervoor dat jouw vloer er weer nieuw uitziet, maakt het loopvlak weer regelmatig en vermindert de kans dat er vocht in de vloer komt.


Wanneer je vloer laten schuren?
Krassen en deukjes in een houten vloer
Kleurverschillen door zonlicht
Tijd voor andere uitstraling of kleur
Bij (water)schade aan een houten vloer
Bij uitbreiding van een houten vloerVechtdal Vloeren is specialist

in het schuren van houten vloeren

Heeft je vloer al lang geen behandeling meer gehad en ziet het er minder mooi uit dan voorheen? Dan is het waarschijnlijk tijd om het te schuren. Zelfs als het uiterlijk van de vloer je niet stoort, is het alsnog belangrijk om de vloer te schuren voor duurzaamheid. Schuren zorgt ervoor dat een vloer er weer nieuw uitziet, maakt het loopvlak weer regelmatig en vermindert de kans dat er vocht in de vloer komt. We werken uitsluitend met de beste machines, daardoor is het schuren van de vloeren gegarandeerd stofvrij.


Vloer schuren
Vloer leggen
Traprenovatie

Voer het aantal vierkante meters in en selecteer de gewenste opties.

Bereken zelf je prijs

Selecteer hierboven de gewenste opties, voer je postcode in en bereken direct je prijs 👍

Let op! Elk situatie is uniek daarom kan voor een inspectie geen definitieve prijs worden vastgesteld. Hou er dus rekening mee dat de uiteindelijke prijs na inspectie kan varieren.


Vloeren laten schuren door vakmensen

Een vloer zelf schuren is niet altijd makkelijk en elk verschillende vloersoort heeft zijn eigen unieke behandeling nodig. Zelf een schuurmachine huren is niet zo moeilijk, maar mensen denken snel dat ze niet veel fout kunnen doen. Een schuurmachine moet per vloersoort anders worden ingesteld en voor onderhoud van de zijkanten heb je weer ander apparatuur nodig. Verkeerde instelling kan zelfs de vloer beschadigen. In plaats van geld besparen kan je indirect zorgen voor meer werk en kosten! Dit willen we graag voorkomen en daarom adviseren wij ook om een expert ernaar te laten kijken.


Vechtdal Vloeren helpt jou graag!

Onnodige kosten wil je natuurlijk niet maken en daarom helpen wij graag. Onze experts hebben gewerkt met alle soorten vloeren die je maar kan bedenken en weten precies wat nodig is om jouw vloer weer in topconditie te krijgen. Wij houden van duidelijkheid, snelheid en kwaliteit. Voordat je gebruik maakt van onze service, spreken we duidelijk af wat voor kosten in rekening worden gebracht, zonder verassingen achteraf. Onze vloerenleggers zijn ervaren en kunnen daardoor snel te werk en garanderen kwalitatief werk.

Je kan eenvoudig zelf berekenen hoeveel het gaat kosten via onze prijs calculator. Heb je nog andere vragen en wil je in contact komen met ons? Klik dan op de onderstaande knop

Neem vrijblijvend contact met ons op