Trap renoveren? Kies voor ingebouwde verlichting!

Laat je je trap renoveren? Denk ook na over verlichting! Vechtdal Vloeren heeft een ruim aanbod aan trapverlichting om uit te kiezen. Zo is er altijd een verlichting die bij uw woonwensen past! 

Waar plaatsen we trapverlichting?

De verlichting kan meteen met de bekleding worden geplaatst. Er worden led-spots of strips aan de onderkant of bovenkant van de traptreden geplaatst. Ook is het een mogelijkheid om led verlichting in de zijkant van de trap (wangen) te plaatsen.

Verschillende opties trapverlichting

Afhankelijk van uw wensen kunnen er ledspots of ledstrips geplaatst worden. Deze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor ronde of vierkante spots.  Kiest u voor led-strips? Dan kunt u kiezen om de treden volledig of gedeeltelijk te verlichten. Ook het type licht is bepalend voor de  uitstraling van uw nieuwe trap en afhankelijk van wat past bij de rest van uw interieur. Kies voor een koele of juist warme kleur licht om de sfeer te bepalen. Uiteraard is het ook mogelijk om de verlichting zelf aan te passen door middel van een dimmer. Op die manier kunt u zelf de lichtkleur en sterkte aanpassen. 

Veiligheid

Trapverlichting brengt extra veiligheid met zich mee. U kunt de treden altijd goed zien als deze verlicht zijn, wat de kans op vallen verkleint. Wilt u niet altijd de trapverlichting aan laten staan maar wel graag veilig de trap gebruiken? Gebruik de afstandsbediening om de verlichting aan te zetten of kies voor bewegingssensoren bij de onderste en bovenste trede. De verlichting gaat dan automatisch aan als u de trap op- of afloopt. Gaat u helemaal voor veiligheid? Vraag naar onze antislip laag!

Flamingo
Gelasta
Group Thys
Lieverdink
Tete
Viva Floors