Vechtdal Vloeren

Alles over wie wij zijn en wat wij doen.

Wij zijn Vechtdal Vloeren

Een jong maar professioneel bedrijf.

Vechtdal Vloeren is gespecialiseerd in het leggen en schuren van vloeren en trap renovaties. Daarnaast stofferen en stylen wij jouw trappen en leveren en monteren raamdecoratie en binnenzonwering. 


Over Vechtdal Vloeren

Vechtdal Vloeren is gevestigd anno 2014 en is vanaf het begin al actief als allround stoffeerder van vloeren en trappen in woningen en gebouwen. Vechtdal Vloeren gelooft in kwaliteit over kwantiteit. Dit betekent dat wij zorgvuldig, maar niet onnodig de tijd nemen om alles zo goed mogelijk te leggen of te repareren. Ons team is niet zeer groot, maar elke werknemer is een hoogwaardige expert, gespecialiseerd in alle diensten die we aanbieden en bereidt om jou zo goed mogelijk te helpen en te informeren zonder extra kosten.
Onze werkwijze
Neem contact met ons op en maak een afspraak wanneer het jou uitkomt
Gratis en vrijblijvend advies over al onze diensten
Vechtdal Vloeren verzorgt het onderhoud van bestaande vloeren
We kunnen alle soorten vloeren leveren
Wij leveren ook raamdecoratie en binnenzonwering materialen
Zelf al iets gekocht? Geen probleem! Dan leggen of monteren wij dat ook
Wij hebben voorbeelden beschikbaar zodat je direct een indruk hebt hoe het eruit gaat zien


Wij bezoeken je op afspraak

Wij geven jou gratis en vrijblijvend advies over alle soorten parket, laminaat, raambekleding en binnenzonwering in alle denkbare materialen. Tevens verzorgen wij het onderhoud, zoals het schuren, lakken of in de was zetten van bestaande vloeren.

Contact opnemen

Vechtdal Vloeren

Professioneel en accuraat.

Simon Misak heeft 10 jaar bij stoffeerders en woninginrichters gewerkt, opleidingen gevolgd en daarbij de benodigde ervaring opgedaan voordat hij de grote stap waagde.

Begin 2014 is Simon als allround stoffeerder van vloeren en trappen in woningen en gebouwen begonnen met zijn eigen bedrijf en vestigde zich in Hardenberg onder de naam Vechtdal Vloeren.

Flamingo
Gelasta
Group Thys
Lieverdink
Tete
Viva Floors