Let op: showroom op zaterdag 22 juni gesloten.

Houten Vloer laten leggen in Olst

Bereken je prijs voor je houten vloer direct online. Ontvang 10% korting als je kiest voor onze legservice.

De houten vloer specialist van Olst
Inclusief legservice van je nieuwe houten vloer

Vechtdal Vloeren is gespecialiseerd in het professioneel leggen van vloeren. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder PVC vloeren (verlijmd), PVC vloeren (klik) en laminaatvloeren. Ons team van ervaren vloerleggers zorgt voor een vakkundige en efficiënte plaatsing van je nieuwe houten vloer, met oog voor detail en duurzaamheid.

Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf om je houten vloer te laten leggen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze expertise en kwaliteit zorgen ervoor dat je jarenlang van je nieuwe houten vloer kunt genieten.

Assortiment vloeren   Afspraak maken

 • Houten Vloer professioneel laten leggen
 • Bereken eenvoudig je prijs online
 • 10% korting i.c.m. legservice
 • Showroom in Hardenberg
 • Afspraak op locatie in Olst
 • Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Een goede basis voor je houten vloer

Onze vakmensen werken met allerlei houten vloer soorten en garanderen de hoogste kwaliteit. Wij leggen snel, nauwkeurig en werken professioneel.

Vechtdal Vloeren wil je niet verrassen met extra kosten achteraf, daarom wordt alles van tevoren afgesproken voordat wij te werk gaan. Heb je advies nodig bij het kiezen van een nieuwe houten vloer of andere vloeren? Geen probleem! Wij geven kosteloos advies en leggen uit welke vloersoort of ondervloer het meest geschikt is voor jouw situatie.


Wij leggen allerlei soorten vloeren in Olst

We werken jouw houten vloer compleet af en leveren alle benodigd materiaal. Vechtdal Vloeren heeft een uitgebreid assortiment van verschillende vloersoorten van de meest kwalitatieve merken.

Je kunt bij Vechtdal Vloeren ook kiezen voor een houten vloer inclusief legservice. In onze showroom in Hardenberg adviseren we je graag en kun je eenvoudig vloeren vergelijken om tot de beste keuze te komen.

 • Laminaat
 • Parket
 • Vinyl
 • Houten vloeren
 • PVC

Vind je perfecte houten vloer in onze webshop

Bekijk ons volledige aanbod aan vloeren en ontdek de perfecte match voor jouw woning of kantoor. Met onze gebruiksvriendelijke prijscalculator kun je eenvoudig en snel de kosten voor je nieuwe houten vloer berekenen. Kies je bovendien voor onze professionele legservice, dan profiteer je van een aantrekkelijke 10% korting op de totale prijs van je nieuwe houten vloer.

Wij bieden je deskundig advies over alle aspecten van je houten vloer. Of het nu gaat om de perondervloer, de perfecte plinten voor een naadloze overgang, of de afwerking die jouw ruimte laat stralen, ons team staat klaar om je te ondersteunen met professionele aanbevelingen. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen een houten vloer kiest die er geweldig uitziet, maar ook een die langdurig meegaat en aan al je eisen voldoet.

Vragen over je nieuwe houten vloer of een afspraak plannen?
Neem contact op met Vechtdal Vloeren

Heb je nog vragen over onze diensten of wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor het leggen van je nieuwe houten vloer. Eventueel kun je ook een afspraak inplannen op locatie in Olst.

Vechtdal Vloeren


085 - 050 8050
info@vechtdalvloeren.nl
WhatsApp
Bruchterweg 63A
7772 BG Hardenberg
Plan route via Google Maps
KVK:
BTW:
60383135
NL-002442111B13

Contactformulier

Ook in de regio Olst staan we voor je klaar:

Selecteer je woonplaats in de regio Olst voor meer informatie over het leggen van je houten vloer en bereken direct je prijs online.

Flamingo
Gelasta
Group Thys
Lieverdink
Tete
Viva Floors