Floer Visgraat Click PVC – Rijn Gerookt Wit

€ 46,95 per m²

Floer Visgraat Click PVC – Rijn Gerookt Wit

Deze PVC vloer van Floer is een Klik (Rigid click) vloer uitgevoerd in de kleur Bruin met een Visgraat motief met 20 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik.

+ 6

Klik (Rigid click) van Floer

Deze Klik (Rigid click) vloer van het merk Floer is makkelijk zelf te leggen en maakt het ook mogelijk om de vloer weer mee te nemen bij een eventuele verhuizing. Deze Klik (Rigid click) vloer van Floer is 100% waterbestendig en goed te combineren met vloerverwarming.

Dankzij de dikte van 5 mm en de slijtlaag van 0,55 mm is deze Klik (Rigid click) vloer zeer sterk en beschermd tegen krassen en slijtage. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat stof en vuil eenvoudig weg te halen zijn waardoor je weinig tijd kwijt bent aan onderhoud. Naast de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Floer vloeren, zijn ze ook duurzaam en voorzien van 20 jaar fabrieksgarantie.

Heb je toch hulp nodig bij het leggen van een vloer? Vechtdal Vloeren helpt jou hier graag mee. We kunnen jou telefonisch adviseren of je kan gebruik maken van onze leg diensten.

Alleen de vloer
Zelf leggen
Alles inclusief
Wij leggen je vloer

Voer de oppervlakte in en selecteer de gewenste opties.

Producteigenschappen
Floer Visgraat Click PVC – Rijn Gerookt Wit

Kleur Wit Merk Floer
Type product PVC Type PVC Klik (Rigid click)
Pakinhoud m2 1,49 Dikte 5 mm
Motief Visgraat Vloerverwarming Geschikt
V-groef 4-zijdig Maat Smal
Afmeting 61,00 x 12,20 cm Warmteweerstand 0,039 m² K/W
Slijtage 0,55 mm Garantie huishoudelijk gebruik 20 jaar

Producteigenschappen

Kleur Wit
Merk Floer
Type product PVC
Type PVC Klik (Rigid click)
Pakinhoud m2 1,49
Dikte 5 mm
Motief Visgraat
Vloerverwarming Geschikt
V-groef 4-zijdig
Maat Smal
Afmeting 61,00 x 12,20 cm
Warmteweerstand 0,039 m² K/W
Slijtage 0,55 mm
Garantie huishoudelijk gebruik 20 jaar

PVC click vloer kopen bij Vechtdal Vloeren

De Floer PVC vloeren zijn niet voor niets zo gewild. PVC click vloeren zijn gemaakt van een kunststof materiaal dat geluiddempend, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk is. In tegenstelling tot een plak PVC vloer hoeft een klik vloer niet geplakt of gelijmd te worden. Vechtdal Vloeren heeft een ruim aanbod van verschillende PVC click vloeren op basis van diverse kleuren, maten en motieven. Je kunt bijvoorbeeld een klassieke hout of beton look creëren die eenvoudig te leggen is. Heb je alsnog hier hulp bij nodig? Combineer jouw aankoop dan met de legservice van Vechtdal Vloeren.

Waarom Floer PVC click vloeren?

Floer gaat voor kwaliteit. Daarom produceert Floer de vloeren zelf in hun eigen fabriek in Noord-Nederland of werken ze nauw samen met Europese leveranciers. Floer is gespecialiseerd in allerlei soorten vloeren en zorgen ervoor dat het vloer proces duurzaam verloopt. De eikenhouten vloeren worden gemaakt in Nederland. De laminaat en PVC vloeren worden geproduceerd in Frankrijk, België en Duitsland door erkende leveranciers.

Ondervloer PVC click vloer

Naast de kwalitatieve PVC vloeren die Floer aanbiedt, biedt Vechtdal Vloeren ook bijpassende ondervloeren. Vechtdal Vloeren heeft aparte ondervloeren die speciaal ontwikkeld zijn voor PVC click vloeren. Een dikke ondervloer die ook nog eens geschikt is voor vloerverwarming. Let wel op dat voor het leggen van de vloeren, egalisatie een noodzakelijk onderdeel is. Bij Vechtdal Vloeren kan je elk aankoop combineren met een volledige legservice dus ook hierbij kunnen wij jou helpen.

PVC click vloer laten leggen

Zelf een PVC vloer aanleggen is natuurlijk mogelijk, maar wil je dat het gegarandeerd goed wordt gelegd door experts? Dan kan jij bij jouw vloer aankoop de legservice van Vechtdal Vloeren inschakelen. Onze leggers zijn ervaren specialisten, leveren alles netjes op en garanderen dat jouw nieuwe PVC click vloer perfect gelegd wordt. Klik hier voor meer informatie over onze legservice .

Flamingo
Gelasta
Group Thys
Lieverdink
Tete
Viva Floors