Gelasta Tayra 3000 Naxos

€ 29,50 per m²

Gelasta Tayra 3000 Naxos

Deze laminaat vloer van Gelasta is uitgevoerd in de kleur Grijs met een Tegel motief met 20 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik.

Gelasta Laminaat

Het laminaat van het merk Gelasta heeft een dikte van 8 mm en een uitzonderlijk sterke bovenlaag die duurzaam en slijtvast is. De Laminaat vloer heeft een hoogwaardige uitstraling en is eenvoudig om zelf te leggen. Laminaat kan je goed combineren met vloerverwarming en wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 20 jaar.

Naast dat het makkelijk te plaatsen is, zijn de Laminaat vloeren van Gelasta ook makkelijk in onderhoud. De beschermende toplaag kan je eenvoudig schoonmaken. Regelmatig poetsen is genoeg om deze vloer jarenlang in perfecte staat te houden. Schuren, oliën en boenen is niet nodig en hardnekkige vlekken kan je eenvoudig verwijderen.

Heb je toch hulp nodig bij het leggen van een vloer? Vechtdal Vloeren helpt jou hier graag mee. We kunnen jou telefonisch adviseren of je kan gebruik maken van onze leg diensten.

Voer de oppervlakte in en bereken de prijs.

Producteigenschappen
Gelasta Tayra 3000 Naxos

Dikte 8 mm V-groef 5-zijdig
Maat Extra Breed Kleur Grijs
Afmeting 138 x 32,6 cm Pakinhoud m2 2,25
Panelen per pak 5 panelen Warmteweerstand (m2K/W) 0,07 m² K/W
Motief Tegel Klasse 23 Klasse 32
Garantie huishoudelijk gebruik 20 jaar Vloerverwarming geschikt Ja
Merk Gelasta Type product Laminaat

Producteigenschappen

Dikte 8 mm
V-groef 5-zijdig
Maat Extra Breed
Kleur Grijs
Afmeting 138 x 32,6 cm
Pakinhoud m2 2,25
Panelen per pak 5 panelen
Warmteweerstand (m2K/W) 0,07 m² K/W
Motief Tegel
Klasse 23 Klasse 32
Garantie huishoudelijk gebruik 20 jaar
Vloerverwarming geschikt Ja
Merk Gelasta
Type product Laminaat

Laminaat vloer kopen
bij Vechtdal Vloeren

Laminaat vloeren zijn de laatste jaren zeer populair. Dat is ook wel te verwachten als jij kijkt naar alle eigenschappen en voordelen van een laminaat vloer. De bovenste laag van een laminaat vloer is gemaakt van kunststof, hierdoor is het kleur, en vlekbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Het is makkelijk te reinigen, maar zorg ervoor dat je direct opruimt bij een ongelukje, vooral met vloeistof. Als je dit niet doet heb je de kans dat het in het laminaat trekt en bobbels in de vloer zal veroorzaken. Het is geschikt voor veel ruimtes, het materiaal is zeer sterk en je kan het bijna niet onderscheiden van een echte houten vloer. Het is ook nog eenvoudig te leggen, maar als je twijfelt kan je altijd onze legservice inschakelen.

Waarom Gelasta Laminaat vloeren?

Dankzij meer dan 40 jaar kennis en ervaring in de vloerwereld, weet Gelasta als geen ander hoe zij de kwaliteit van Laminaat vloeren kunnen garanderen. De erkende fabrikanten waar Gelasta mee samenwerkt leveren hoogwaardige kwaliteitsvloeren op basis van de nieuwe trends en innovatieve technieken. Dankzij het breed assortiment van Gelasta, heb je altijd genoeg keus. Zo kun jij alles vinden wat bij jouw wensen past.

Geschikte laminaat ondervloer

Als je kiest voor een laminaat vloer, is de ondervloer ook zeer belangrijk. Een ondervloer werkt isolerend, geluiddempend en is effectief tegen vocht. Ondervloeren zijn er in verschillende maten en soorten en Vechtdal Vloeren biedt deze aan die speciaal ontwikkeld zijn voor Laminaat vloeren. Welke ondervloer het meest geschikt is voor jouw situatie hangt af van verschillende factoren. Wat voor ondergrond heb je? Welke geluidisolatie is gewenst? Is er sprake van vloerverwarming? Als je twijfelt welke ondervloer bij jou past kan je gerust contact met ons opnemen en geven wij jou graag advies.

Laminaat vloer laten leggen

Zelf een Laminaat vloer leggen is natuurlijk mogelijk, maar wil je dat het gegarandeerd goed wordt gelegd door experts? Schakel dan de legservice van Vechtdal Vloeren in bij jouw aankoop. Onze leggers zijn ervaren specialisten, leveren alles netjes op en garanderen dat jouw nieuwe Laminaat vloer perfect gelegd wordt. Lees hier meer over onze legservice voor laminaat vloeren .

Flamingo
Gelasta
Group Thys
Lieverdink
Tete
Viva Floors